Sauna Godiva: enkele uurtjes heerlijk ontspannen in uw eigen privésauna (Houwaart, Tielt-Winge bij AArschot in Vlaams-Brabant)

Bij het betreden van ons saunacomplex voel je het al: dit wordt puur genieten. Het unieke design van onze privé-sauna schept een sfeervolle, weldadige omgeving waarin je helemaal tot rust kan komen.

Vergeet de drukte van het dagelijks leven. Hier wordt even niet op de klok gekeken. Terwijl jij geniet van een onvergetelijk momentje wellness komt de wereld rondom tot stilstand. Heb je last van pijnlijke en stramme spieren? Geniet dan van de intense warmte van onze infraroodsauna met sterrenhemel. Voel je gewichtloos in onze jacuzzi met kleurentherapie. Of dompel je onder in een wereld van ontspanning in onze stoomcabine of bio-sauna (óók met kleurentherapie).

 


 

 

 

 

 

sauna                   arrangementen                  acties                  wellness
 Privé sauna    Arrangementen    Acties    Wellness

 

 

 

 


 

Uitblazen doe je in onze relaxruimte, waar we op vraag een overheerlijk hapje en drankje serveren voor jou en je partner. Gezellig ontspannen én ontsnappen met z’n tweetjes. Daarvoor kom je langs bij Sauna Godiva in Houwaart (Tielt-Winge).

 
 

Uitbaters Kris en Hilde ontvangen je met open armen en geven je graag tips en advies over het gebruik van de wellness. Bekijk ook zeker onze acties en arrangementen!

Boek nu jouw momentje me-time in onze privé sauna.